fbpx

Review Gewoon, gewoon

Review Gewoon, gewoon

Bedankt Gerard voor deze mooie review van Gewoon, gewoon: 

“In eerste instantie ben ik bij de huisarts geweest met spier en gewricht klachten. Via bloedonderzoek blijk ik geen ernstige ziekte onder de leden te hebben, maar word mij aangeraden mijn voeding aan te passen. Sinds 3 maanden kom ik bij Marleen zij heeft mij advies gegeven over welke voeding ik wel of juist niet moet gebruiken en mij aangeraden om voorlopig vitamines en mineralen te gaan slikken. En ondanks dat ik erg sceptisch ben, moet ik toegeven dat ik er baat bij heb. ! Een aanrader dus !”

 

Wat kan ik hier van genieten! Heerlijk om te zien dat iemand ondanks zijn in eerste instantie sceptische houding, zelf ervaart wat voeding en supplementen voor hem betekenen. Zo krachtig werkt het dus!

 

Heb jij veel last van spierklachten na het sporten, blijf je moe, herstel je niet van blessures. Zit jij niet goed in je vel? Denk dan eens aan je voeding.

 

Je bepaalt zelf welk eten je in je mond stopt, met het één vul je jouw maag met het ander voedt je jouw lichaam. Door bewust te kiezen voor voeding die je lichaam voedt zorg jij dat jouw lichaam kan herstellen.

 

Alleen wanneer jouw lichaam de juiste voedingsstoffen krijgt kan het optimaal functioneren. Dan kan jij presteren in je sport, op je werk en in je gezin. Zo kan jij er zijn voor iedereen die je belangrijk vind.

 

Begin bij het begin en zorg goed voor jouw lichaam. Het zal je dankbaar zijn!

 

Wil jij leren hoe je gezond en lekker kunt eten? Kom dan naar de workshop gezonde tussendoortjes op 16 maart om 20.00 in Cultuurhuis Woudenberg, voor slechts 10 euro. Hierin neem ik je mee in de wereld van gezond snoepen.

review gewoon gewoon