Lezing gezonde tussendoortjes & Workshop Energie Balletjes maken

Cultuurhuis Woudenberg

Maandag 16 maart 2020; 20.00 uur

Voed jij jouw lichaam of vul je alleen jouw maag?

Leer van een orthomoleculair therapeut wat voeding met je doet! Tijdens de lezing leer je voor welke gezonde tussendoortjes je kan kiezen en wat dit je oplevert. Ervaar daarna zelf in de workshop, waarin je Energie Balletjes gaat maken, dat gezond erg lekker is!

Ik neem je mee in de wereld van gezonde tussendoortjes doormiddel van een interactieve lezing. Daarna mag je zelf aan de slag met deze heerlijke energie balletjes. Je gaat naar huis met een lekker recept en de kennis hoe je zelf gemakkelijk voor een gezond tussendoortje kan kiezen.

Deelname 10 euro p.p.

Aanmelden kan via het contact formulier

Workshop cultuurhuis
Keukentafel gezocht

Keukentafels gezocht!!!

Ben jij die zoetekauw die het liefst 3 toetjes eet? Een kop thee niet af is zonder wat lekkers erbij? Heb jij last van energiedips en blijf je snoepen? Je wilt best gezonder eten, maar al dat lekkers opgeven is er niet bij…

Wat als ik je vertel dat beide mogelijk is? Gezond eten en vooral ook lekker blijven eten! Nieuwsgierig?

Laten we samen een leuke workshop organiseren, ik regel de ingrediënten voor het lekkers en we gaan dat samen, met nog een aantal mensen, bij jou aan de keukentafel maken. Je krijgt het lekkers (wat over is) mee en het recept natuurlijk.

Verder krijg je tips waar je gelijk thuis mee aan de slag kan, zodat jouw eten vooral lekker blijft en ook gezond is.

Stuur mij een bericht! Dan plannen we samen een datum.

 

Tot snel, Marleen

Keukentafel Workshop gepland!

Maandag 25 november 2019 om 19.30 uur in Woudenberg

Ben jij die zoetekauw die het liefst 3 toetjes eet? Een kop thee niet af is zonder wat lekkers erbij? Heb jij last van energiedips en blijf je snoepen? Je wilt best gezonder eten, maar al dat lekkers opgeven is er niet bij…

Wat als ik je vertel dat beide mogelijk is? Gezond eten en vooral ook lekker blijven eten! Nieuwsgierig? Meld je aan voor de workshop via een bericht in het contact formulier.

  • we gaan energie balletjes maken, je krijgt het recept en overgebleven balletjes mee naar huis
  • je krijgt informatie over hoe ze starten met een gezond en lekker leefpatroon. Leer om je lichaam te voeden in plaats van te vullen.
  • dit alles voor slechts 15 euro

Tot maandag de 25ste!

Energie balletjes

Jouw Toren

Samen met Hanneke organiseer ik regelmatig DayRetreats en cursussen. De geplande evenementen kun je hieronder vinden. Voor meer informatie betreffende de evenementen wordt je doorgelinkt naar onze gezamenlijke site www.jouwtoren.nl
dayretreat winter

DayRetreat Winter

zaterdag 18 januari 2020

De DayRetreat Winter is een volledig verzorgde, inspirerende dag met verschillende workshops in het thema bezinning, aandacht voor de natuur, tijd voor jezelf en gezond en lekker eten.

Wij zullen je aan het denken zetten over wie JIJ bent, wat JIJ wilt in het nieuwe jaar en wat JIJ daarvoor nodig hebt. Dit doen we tijdens rustige yoga, meditaties, gesprekken, voedend en verwarmend voedsel, buiten zijn en een creatieve workshop.

Gun jezelf het beste!

DayRetreat Herfst

Zaterdag 12 oktober 2019

De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. Wanneer de dagen langzaamaan steeds donkerder worden, is het tijd om te rusten en naar binnen te keren. De herfst is het seizoen om goed voor jezelf te zorgen met voedend en verwarmend voedsel, als voorbereiding op de komende kou.

Wij nemen je graag mee naar een rustige en fijne omgeving, een dag weg uit je drukke leven. Een dag voor jezelf met workshops die passen bij het seizoen van verandering, loslaten en rust zodat je ontspannen de herfst tegemoet kan gaan.

Gun jezelf het beste!

Dayretreat-Herfst
coaching

DayRetreat zomer

Yess!!! Ons DayRetreat Zomer staat gepland. Wij hebben er zin in! Dit keer nemen wij je mee naar Harco Hoveniers in Hoevelaken. Een inspirerende omgeving waar we een mini vakantie organiseren.

De zomer staat voor ons in het teken van genieten van de warmte, de zon en indrukken opdoen in de natuur. Zowel fysiek als geestelijk. Op ons DayRetreat laten wij je de geuren en kleuren van de zomer ervaren. De dag is een oase van rust met tijd voor jezelf en verschillende workshops zodat jij met opgeladen energie en inspiratie de zomer in kan!
Waarom? Omdat het leuk is en jij dit verdient!

Bij aankomst in Hoevelaken starten we de dag met het uitzetten van onze telefoons. Een dag zonder afleiding, zodat jij volledig los kan komen van thuis. We starten met een meditatie om de geuren van de zomer op ons in te laten werken. De workshop zal zich ook richten op geuren en we gaan een geuren zakje maken. Voordat de vegetarische lunch start heb je tijd om tot jezelf te komen in stilte.

De lunch wordt bereid met zoveel mogelijk verse producten, waarvan een deel zo uit de moestuin komt die aanwezig is op het Hoveniersbedrijf Harco. Het oogsten van je eigen groenten hoort ook bij de zomer.

In de middag gaan we de natuur ervaren op blote voeten om al onze zintuigen op scherp te zetten. We hebben weer een moment voor onszelf waarna we aan de slag gaan met de workshop ijs maken en de kruiden van de zomer; eetbare bloemen. De dag ronden we af met een meditatie om helemaal opgefrist weer naar huis te gaan. Klaar voor een energieke zomer.

DayRetreat 'Lente'

Datum: Zaterdag 30 maart 2019 Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur

Op 21 maart begint het voorjaar weer. Tijd om te ontwaken uit een lange winterrust en de ledematen uit te rekken.

Tijdens de DayRetreat Lente nemen we je mee naar een frisse start waarin we mogelijkheden bieden om je op te laden met nieuwe energie. Nieuwe energie is onlosmakelijk verbonden met een gezond lijf dus we zullen weer aandacht hebben voor een gezonde mindset, gezond eten en gezond bewegen.

Ook bij dit DayRetreat zullen er verschillende workshops zijn waaronder een workshop  ‘smoothie maken’. Daarnaast is er een verrassingsworkshop ‘nieuwe energie’.

De DayRetreat vindt plaats bij De Hooiberg te Leersum. De omringende natuur gebruiken we als bron van positiviteit.