Krachten opdoen in de natuur

Bewegen en sporten in de natuur met een personal trainer met meer dan 15 jaar ervaring, is een uitstekende manier om zelfvertrouwen te krijgen, angsten te overwinnen en mentaal en fysiek energiek te worden.

Je hoeft geen topsport te bereiken, het gaat erom dat je in actie komt.

Personal training in de natuur bij jou in de buurt. Regio Amersfoort, Woudenberg en Utrechtse Heuvelrug

Gebruik beweging en de kracht van de natuur om te sterker te worden, je immuunsysteem aan te zetten en je zelfvertrouwen te vergroten. Dit alles met een ervaren trainer aan je zij om het optimale effect te bereiken. 

Zo kan jij fit en energiek aan de slag, werken aan meer stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. Daarnaast de overtollige kilo’s kwijtraken en vooral plezier beleven aan bewegen.

Marleen de Kok

Orthomoleculair leefstijl coach, personal trainer, specialist in gezondheid

Marleen Personal trainer en orthomoleculair coach

Wil jij graag bewegen in de natuur?

 • Wil jij graag meer energie, fitter worden en krachtiger zijn? Maar mis je de motivatie of de kennis om dit zelfstandig te doen?
 • Voel jij je niet prettig in een sportschool maar wil je wel onder begeleiding sporten?
 • Wil je begeleid herstellen van een blessure of juist blessures voorkomen?
 • Woon je in regio Amersfoort, Woudenberg of op de Utrechtse Heuvelrug?
 • Dan ben je welkom bij Gewoon, gewoon. Hier krijg je de personal training vanuit jouw eigen tuin, park of de natuur bij jouw in de buurt.
 • Tijd vrij maken om te sporten en het ook ECHT te doen is een hele uitdaging. Daarom maak ik het makkelijk voor jou! Ik kom met alle spullen naar jou toe op een tijd dat het jou uitkomt. 
 • Wil jij ervaren dat sporten in de natuur met een personal trainer ook leuk kan zijn? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking
Review personal training
Review personal training
Review personal training
Review personal training

Even kennismaken, ik ben Marleen

Met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen eerst als fysio- / manueel therapeut en later als orthomoleculair coach en personal trainer, creëer ik een veilige situatie van waaruit jij echt kan opbloeien.

Geen jojo effecten of tijdelijke resultaten. Mijn doel is om je ECHT verder te helpen. Op die manier dat je daar de rest van je leven plezier van ervaart. Je krijgt zelf de controle terug over je lijf en je gezondheid. Dat geeft rust… maar voor al ook meer energie!

Je leert jezelf kennen, je grenzen opzoeken zowel fysiek als mentaal en deze te respecteren. Daarnaast kan je rust vinden in je activiteiten. Kortom personal training is veel meer dan alleen sporten. 

Van jongs af aan heeft mijn vader mij geleerd een boom kan pas sterk staan als zijn wortels sterk zijn. Na ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen, weet ik dat het zelfde voor ons geldt. Pas op het moment dat we fit en energiek zijn en goede voeding binnen krijgen staan we echt sterk.

Die kennis van beweging, voeding en alles wat er verder bij komt kijken, daar heb je de rest van je leven profijt van!

Liefs Marleen

holistische leefstijlcoach

Orthomoleculair leefstijl coach, personal trainer, specialist in gezondheid

Waarom personal training in de natuur?

Dat sporten goed voor je is wist je waarschijnlijk al, maar de natuur doet daar nog een stapje bovenop. Er zijn steeds meer wetenschappelijke voordelen bekend, maar ieder die sport in de natuur kan het ook zelf ervaren. Een aantal voordelen zet ik voor je op een rij:

 • Vitamine Natuur, door simpelweg buiten te zijn in de buurt van bomen, kan je mee profiteren met de beschermende stoffen van de bomen. De fytonciden, dit is een stofje dat de bomen beschermd tegen schimmels en insecten. Dit zweeft door de lucht en wij ademen dit in. Vervolgens versterkt het ook ons immuunsysteem!
 • Vitamine D; de zon is er misschien niet altijd, maar wanneer we haar kracht kunnen voelen, maken we via onze huid vitamine D aan. Trek dus een t-shirt of korte broek aan voor maximaal effect! Vitamine D is belangrijk voor sterke botten, je immuunsysteem en nog vele andere processen in je lichaam.
 • Licht! of de zon nu schijnt of niet, buiten is er meer licht dan binnen. vooral in combinatie met beweging zorgt dit, dat we hormonen aanmaken. Hierdoor hebben we minder last van depressies en daarnaast kunnen we beter slapen!
 • Groen ontspant, de kleur groen alleen al, maar de natuur zorgt daarbij nog extra voor ontspanning. Je laat stress gemakkelijker achter. Zo blijkt dat je meer voldoening haalt uit een training in de natuur, dan wanneer je dezelfde training binnen uitvoert.

Wat is de investering voor personal training in de natuur?

Personal training in de natuur
 • De kosten voor personal training bij Gewoon, gewoon verschillen per pakket dat je koopt. Bij een pakket van 15 trainingen betaal je 80 euro excl BTW en bij een pakket van 26 trainingen betaal je 75 euro excl. BTW per training
 • Ben jij ondernemer? De BTW van een coachtraject kan fiscaal aftrekbaar zijn.
 • Sport jij liever samen met iemand? Dat kan! Een sportmaatje sport gratis mee. Gezellig, maar ook een mooie manier om de kosten te drukken.
 • De personal training is zoveel mogelijk buiten in een park, jouw tuin of de natuur bij jou in de buurt. Ik kom met alle benodigdheden naar jou toe. Wel zo makkelijk!
 • Een personal trainer met een achtergrond als fysio- en manueeltherapeut, kortom intensief trainen op een veilige manier, ook wanneer je op dit moment last hebt van blessures. Eventueel in samenwerking met je arts, fysio of therapeut gaan we voor een optimaal resultaat
 • Ben je zwanger, net bevallen of ervaar je bekkenklachten. Ook dan kan ik je helpen door specialisaties rondom de zwangerschap weet ik precies hoe ik jou optimaal kan begeleiden.
 • Orthomoleculaire voeding en leefstijl adviezen komen aanbod, passend bij waar jij op dit moment staat. In kleine stappen naar een haalbaar doel. Zo haal jij het optimale uit het leven!
 • Ervaar dat sporten en gezond leven leuk, effectief en helend kan zijn.
 • Ben jij geïnteresseerd en wil je kennismaken via een proefles? Neem contact met me op en ik bel je om een gratis proefles in te plannen.
review personal training Paul
Personal training in de natuur