fbpx

Wonderdokter

Wonderdokter

Ik ben geen wonderdokter… Ik kan reuma niet genezen, ik kan artrose niet wegtoveren en ik mijn toverstokje werkt ook niet bij vermoeidheid. Je leefstijl aanpassen, gezond eten en bewegen kan veel doen, maar we kunnen geen wonderen verrichten.😉

Jij moet zelf aan de slag, jij bepaald wat je in je mond stopt, hoe je beweegt en wanneer je ontspant. Ik kan jou daarbij ondersteunen, met je meekijken naar je voeding. Je advies geven ten aanzien van supplementen, samen kijken naar beweging die bij jou past en nog verder.

Waar het om gaat is; het komt niet vanzelf. Je moet er iets voor doen. En dan nog kan ik niet toveren. Dus heb je artrose, dan blijft dit, sorry ik had het graag anders gezien. Echter is dat de realiteit. Wat we wel kunnen bereiken is dat je hier zo min mogelijk last van hebt!
Dat jij weer meer energie hebt, dat je jouw lichaam optimaal voedt zodat het kan herstellen. Zo ver als mogelijk is. Voor sommigen is dit volledig zonder pijn, voor anderen is dit met meer energie en voor weer anderen betekent dit een stuk afvallen of herstel van peesklachten.

Wat jouw doel ik kijk naar de oorzaak en denk vanuit daar in oplossingen. Lekker praktisch en toepasbaar.
Dus ik kan niet toveren, ik denk wel graag met je mee!

Liefs Marleen

wonderdokter