fbpx

Storm

Storm

Het stormt, buiten trekt de wind aan bomen, schuttingen en containers. Buiten raast de storm door het land en langs de huizen. Buiten is het onstuimig en guur, buiten is het onrustig.

Tijd om naar binnen te keren. Hoe staat het er binnen in jou voor? Hoe zit je in je lichaam? Misschien heb je wel last van spierpijnen, gewrichtspijnen of stijfheid. Hoe staat jouw energie ervoor, gaat alles jou makkelijk af of stormt het ook in jouw lichaam?

Een storm in je eigen lichaam, allerlei ontstekingen, elke keer weer ergens anders pijnklachten. Geen rust er is altijd wel iets. De fysiotherapeut heeft je geholpen en elke keer worden de klachten wel minder, maar voor je het weet komen de klachten terug of steekt iets nieuws weer de kop op. Herkenbaar?

Heb je er wel eens aan gedacht om te beginnen bij de oorzaak. Zorgen voor de juiste voedingsstoffen zodat jouw lichaam van binnenuit kan herstellen. Wanneer je niet de juiste bouwstoffen binnenkrijgt, blijven klachten terug komen.

Of dit voor jouw werkt, met voeding de oorzaak aanpakken, bespreken we samen in een gratis kennismakingsgesprek. Plan gelijk je gesprek in via mijn agenda

storm