fbpx

Rust

Rust!

Rust… Het lijkt wel een toverwoord. Ik ben opzoek naar rust, even geen drukte in mijn leven, maar rust. Afgelopen zaterdag op de DayRetreat Winter kwam dat helemaal goed. De telefoons stonden uit, een dag helemaal voor jezelf. Meditaties, tekenen, heerlijk voedend eten en een prachtige wandeling in het bos. Dankbaar ben ik dat ik deze dag mede mogelijk heb mogen maken. Naast rust voor de deelnemers vond ik zelf ook mijn rust, genieten! Bedankt @jouwtoren.nl voor de samenwerking!

Het feit dat we die rust zo hard nodig hebben zegt iets over ons leven. We rennen van hot naar her, zorgen voor de kinderen, ons werk, familie, huishouden, sociale contacten en sport. Wanneer is er tijd voor onszelf? En als we het zo druk hebben, hoe gezond eten we dan nog?

Gezond en lekker eten kan ook gemakkelijk en snel, ja er is een andere strategie voor nodig. Maar het is goed te combineren met een gezin, werk en alles wat je nog meer moet doen.

Geen idee waar je moet beginnen? Dat snap ik, alle informatie op internet is ook niet echt helpend. Vaak is deze zelfs tegenstrijdig. Daarom help ik je graag op weg. Hoe? Dat leg ik je graag uit in een GRATIS kennismakingsgesprek, je kan hem gelijk inplannen via deze link.

rust