fbpx

eBook Vullen of Voeden

Is er iets frustrerender dan vermoeid zijn en pijnklachten hebben terwijl jouw kind de wereld verkent, op pad gaat en geniet van alles om zich heen?

Op zo’n moment wil je er volledig zijn, met al je aandacht en energie. Je wilt niet afgeleid worden door vermoeidheid of lichamelijke klachten. Je wilt er zijn op de grote momenten en vooral ook op al die kleine momenten. Jij wilt samen met je kind de natuur in, op zoek naar de schoonheid in de kleine dingen. Jij wilt niet geremd worden door je lichaam, maar vrij kunnen bewegen!

Jij wilt in balans zijn, energie hebben en kunnen genieten van alle kleine en grote stappen die jouw kind maakt.

De sportschool, diëten en fysiotherapie je hebt het allemaal al wel eens geprobeerd. Je inzet gaf onvoldoende resultaat. Je lichamelijke klachten blijven of komen steeds terug en je wordt steeds minder actief. Moe van alles wat niet werkt. Moe om elke keer opnieuw te moeten starten.

Help, wat dan wel… Heb jij wel eens naar jouw totale persoon gekeken? Van het eten dat je eet, de beweging die je krijgt tot aan hoe zit je in je vel. Hoe goed zorg jij voor jezelf? Heb jij wel eens echt kritisch naar je leven gekeken?

Ben jij tevreden? Of is er ruimte voor verbetering? Ben jij bereid om kritisch naar jezelf, je voeding en je beweging te kijken? Ben jij bereid om de stap te nemen naar een energiek leven in balans?

Wat kan je doen! Begin bij de basis:

  • Vul niet alleen je maag, maar voedt ook jouw lichaam! Met de juiste voedingstoffen zal jouw lichaam optimaal presteren.
  • Beweeg met plezier, kies beweging die bij je past en je energie geeft. Zo wordt je steeds sterker.
  • Zorg voor balans tussen uitdaging en ontspanning, werk en gezin en inspanning en ontspanning.

De balans herstellen dat is de basis voor een energiek leven! Makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom heb ik stap 1 alvast voor je uitgeschreven in een eBook. Begrijp jij dat je zelf de eerste stap moet nemen naar een gezond en energiek leven? Meld je dan aan voor mijn gratis ebook over je lichaam Vullen of Voeden.