fbpx

mini-workshop energie balletjes maken

Online workshop Energie balletjes

Welkom bij de online workshop / kijkje in mijn keuken. In deze online workshop leer jij hoe je, samen met de kids, een gezond tussendoortje maakt.

Niet alleen lekker maar ook gezond door prachtige mineralen, vitaminen en vezels die standaard in de producten zitten. Daar wordt ik dan weer blij van!

Wil je gelijk aan de slag pak dan alvast de volgende ingrediënten:

  • 150 gram gewelde abrikozen
  • 100 gram noten
  • Kaneel naar smaak
  • kokosrasp 
  • een keukenmachine of scherp mes en een staafmixer

Wil jij leren hoe je goed voor je lichaam zorgt???

Deze balletjes zijn super simpel om te maken en ook nog eens heel lekker. Toch gaat het mij om iets belangrijkers. Namelijk dat je door het eten van deze balletjes een koekje laat staan. Hierdoor geef je jouw lichaam mineralen en vitaminen waar je lichaam, juist nu, behoefte aan heeft. Die vitaminen en mineralen zitten niet in het koekje dat je anders had genomen. 

Kies dus bewust wat je in je mond stopt de komende weken en maanden. Wat jij eet bepaald uiteindelijk wie je bent en wat je aankan.

Wil jij leren hoe je zorgt voor voldoende voedingsstoffen in je lichaam om gezond te blijven. Of misschien heb je klachten en wil je kijken hoe je dat met voeding en leefstijl kan ondersteunen. Ik help je graag op weg.

Het eerste gesprek is gratis en telefonisch, zo kijken we samen of wij bij elkaar passen.

Meldt je NU aan voor een Gratis kennismakingsgesprek