fbpx

Motivatie en smoesjes

Motivatie en smoesjes

“De een danst in de regen, de ander wordt nat.” Dat nat worden is me vandaag regelmatig gelukt… Het dansen had ik wat meer moeite mee. Wat is de lente en zomer toch voorbij gevlogen en wat was het fijn! Nu dus regen, goed voor de natuur, de tuin en alles, ja dat weet ik. Vandaag had ik er alleen geen zin in… Dus nu zit ik een verhaal te schrijven over de regen, zodat ik niet buiten hoef hard te lopen… Haha gelukkig kan ik nog om mijzelf lachen ;-) Zo maar even mijn yoga mat uitrollen en lekker binnen mijn training voor vandaag doen…

Smoesjes, smoesjes en smoesjes ik ben er een kei in om ze te verzinnen. Gelukkig kan ik ook mijzelf een schop onder de kont geven en alsnog zorgen dat ik mijn doel bereik. Want dat is het, met een doel voor ogen weet je waar je het voor doet! Ik wil vooral lekker in mijn vel zitten. Door te bewegen zorg ik dat ik me veel beter voel! Dus lekker gaan wandelen, hardlopen of een yogatraining doen geeft mij voldoening. Ik moet alleen wel die drempel over.

Heb jij nu ook last om die drempel over te gaan, of weet je eigenlijk niet zo goed waar je kan beginnen? Laat mij je dan helpen. Ik weet een heleboel smoesjes ;-). Ik zal je er met een glimlach doorheen loodsen en je op het pad zetten naar een leefstijl die voor jou werkt. Waar sta jij over 6 maanden? Wat is jouw motivatie?

Ps. Mocht je nog tips willen over gezond en lekker eten? Vraag mijn e-book aan en ik help je alvast een stuk op weg.

Motivatie en smoesjes