fbpx

Keuzes in balans

keuzes in balans

Wow, ik hou van mijn werk!

Wow, Marleen wat heb je gedaan!!! Ik heb keuzes gemaakt die anders nooit gemaakt zou hebben. Ik voel me zo goed, het is bijna eng.

Zo begon gisteren het laatste coach gesprek in een traject van een coachee. Wow, wat ben ik dol op mijn werk! Dankbaar dat ik prachtige mensen kan helpen de juiste keuzes te maken. Keuzes zodat zij weer kunnen leven vanuit hun eigen kracht!

Mooi om te zien dat deze sterke vrouw weer in balans is en vol enthousiasme geniet van juist de kleine belangrijke dingen in het leven. Samen eten bereiden, lekker knutselen, genieten van gezond en lekker eten. Daartegenover staat een krachtige vrouw die alles over heeft voor haar cliƫnten op het werk wanneer dat nodig is. De juiste balans voor haar.

Balans dat is vaak het sleutelwoord. Heb jij jouw ideale balans al gevonden?