fbpx

Kerst aanbieding

Kerst aanbieding

START je goede voornemens vandaag!

Het is pas 9 december en de hele maand is al voorbij… het lijkt wel of de 3 feestdagen die gaan komen de rest van de maand beïnvloeden. Laat me je even wakker schudden, we hebben nog 2 weken te gaan tot kerst! 2 hele weken, waarin je gewoon gezond kan eten. 2 weken waarin je goed voor jezelf kan zorgen. 2 hele weken!!! Die 2 kerstdagen en oud en nieuw komen echt wel. Kies dan of je volledig gaat zondigen of dat je een gezond maar ook super lekkere variant maakt. Hoe wil jij voor jezelf zorgen?

Had ik je al verteld dat je gezond en LEKKER kan eten??? Degene die me kennen weten dat ik een zoetekauw ben. Dat mijn eten wel echt lekker moet smaken, maar nog belangrijker mijn eten moet mij VOEDEN! Wanneer mijn eten mijn lichaam voed krijg ik meer energie en die energie kan ik goed gebruiken als moeder van 2 kinderen en met een eigen bedrijf. Kortom de combinatie tussen lekker EN gezond, je maag vullen EN je lichaam voeden is makkelijk te maken. Je moet alleen even weten hoe. Laat ik jou daar nu mee kunnen helpen ;-)

Haal het maximale uit je lichaam en je eten. Leer hoe je goed voor jezelf en je gezin kan zorgen. Met lekkere en gezonde voeding. Geef energie aan elke cel in je lichaam en geniet van een lekkere maaltijd samen met je gezin. Uiteindelijke doe je het voor jezelf, zodat jij kan rennen, spelen en genieten met je kinderen, vrienden en familie.

Wacht niet tot januari met je goede voornemens, start vandaag! Neem met mij in december nog contact op voor een afspraak die we uiterlijk in januari uitvoeren en je krijgt het intake gesprek + 1 maand elke week een reminder + het eerste eBook over voedend en lekker ontbijten voor slechts 99 euro in plaats van 150 euro. Mijn kerst cadeautje voor jou, omdat jij het waard bent!

Gewoon gezond genieten! Neem nu contact met mij op voor deze kerst aanbieding!

Kerst-aanbieding