fbpx

Grip op je leven

grip op je leven

Grip op je leven

Jij bent moe, je hebt regelmatig nek of rugklachten. Je hebt weinig energie en die schommelt gedurende de dag. Jij bent het zat om niet lekker in je vel te zitten en wilt weer grip op je leven. Je wilt er voor je kinderen zijn en de gezellige moeder zijn die mee kan spelen en geen kort lontje heeft. Jij wilt weer stralen en genieten van het leven. Jij begrijpt dat voeding een belangrijk onderdeel van de oplossing is. Jij weet alleen nog niet hoe je dat het beste kan aanpakken…

Voor jou heb ik een programma wat aansluit op jouw leven, omdat jij bijzonder bent! Jij verdient de beste begeleiding en de beste informatie. Jij verdient het om energiek te zijn en goed in je vel te zitten. Jij bent een mooi mens, jij bent het waard!

Als orthomoleculair en fysiotherapeut kijk ik naar jou als persoon. Door mijn achtergrond kan ik makkelijk verbanden leggen en samen met jou zoeken naar de leefstijl die het beste bij jou past. Zodat jij weer kan genieten van de dingen die je leuk vind. Jij krijgt energie door beweging die passend is, ontspanning die je verdient en lekker gezond eten!  

Interesse? Kijk voor meer informatie over het programma en plan een gratis kennismakingsgesprek met mij in. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Liefs Marleen