fbpx

Feestdagen

Feestdagen

De feestdagen komen eraan dus nu kan ik echt niet beginnen met een gezonde leefstijl!!! Met al dat lekkers wat er aankomt, ik kan niet overal nee tegen zeggen. Ik hou van genieten en gezelligheid.

HO STOP!!!

Wie zegt dat gezond leven niet gezellig kan zijn??? Wie zegt dat jij slecht voor jezelf moet zorgen om gezellig te zijn??? Niemand toch? Tenminste dat hoop ik oprecht voor jou!

Of zeg je dat toch stiekem tegen jezelf? Als ik niet mee eet en doe met iedereen dan ben ik niet gezellig.

Ik kijk er anders tegen aan, ik ben het gezelligst als ik goed in mijn vel zit en energie heb! Ik geniet van gezond eten omdat het ECHT lekker is! Daarnaast kies ik waar ik wil zondigen en geniet ik van de keuzes die ik daarin maak.

Gezond leven doe je het hele jaar en zondigen ook ;-). Uiteindelijk gaat het om de balans. Verandering zit vooral in de kleine dingen die je elke dag doet! Met de kleine veranderingen maak je uiteindelijk het grote verschil. De feestdagen hebben daar maar weinig mee te maken.

Neem vandaag nog die eerste stap, laat mij mee kijken in jouw leven en je op weg helpen naar een gezonde leefstijl. Laten we samen kijken naar de stap die voor jou goed voelt. Plan een GRATIS kennismakingsgesprek in en we kijken samen naar de juiste stap voor jou!

Orthomoleculaire voeding