fbpx

DayRetreat Winter

DayRetreat Winter

De winter is in aantocht, een heerlijk seizoen waar ik me kan terugtrekken in huis. Thuis kan knutselen met de kinderen en kan genieten van verwarmend voedsel. Een tijd voor bezinning, wat heb ik bereikt de afgelopen periode en waar wil ik naar toe. Een tijd voor mezelf, wie ben ik eigenlijk op dit moment en hoe kan ik goed voor mezelf zorgen het komende jaar.

Een onderdeel van goed voor mezelf zorgen is ontspanning. De tijd nemen om los te komen van werk, gezin en vaste afspraken. Een dag niets moeten, een dag helemaal voor mezelf. Eigenlijk een mini vakantie van een dag, natuurlijk gun ik dat iedereen!

Dat was dan ook gelijk de reden om samen met Hanneke Wallet prachtige DayRetreats te organiseren, een cadeutje voor jezelf. Dit wordt de 5de DayRetreat alweer, ditmaal op 18 januari 2020. We nemen je dit keer mee naar de Hooiberg in Leersum. Het thema deze Winter is bezinning.

Wij zullen je tijdens het DayRretreat aan het denken zetten over wie JIJ bent, wat JIJ wilt in het nieuwe jaar en wat JIJ daarvoor nodig hebt. Dit doen we tijdens rustige yoga, meditaties, gesprekken, buiten zijn en er is een creatieve (teken)workshop.

Wij regelen alles van het vegetarische eten, tot de workshops en de stilte momenten. Jij kan die dag ontspannen en de tijd nemen voor jezelf. Niets moet, geniet en ontspan!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website voor meer informatie www.jouwtoren.nl/dayretreat-winter

dayretreat winter