fbpx

DayRetreat Lente

DayRetreat Lente AFGELAST

'het is net een vakantie van een dag'

Wanneer: 4 april 2020

Heerlijk; het voorjaar is in zicht! Tijd om te ontwaken uit een lange winterrust, de ledematen rustig uit te rekken, in beweging te komen en te kijken naar groei.

Tijdens de DayRetreat Lente nemen we je mee naar een frisse start waarin we mogelijkheden bieden om je op te laden met nieuwe energie en stil te staan bij de vraag ‘wat wil er zich in mij ontkiemen?’.         

Nieuwe energie en groei is onlosmakelijk verbonden met een gezond lichaam en een gezonde geest dus we zullen weer aandacht hebben voor mindset, voedzame en heerlijke voeding en mindful bewegen.

De DayRetreat starten we met het uitzetten van de mobiele telefoons, zodat we met aandacht de activiteiten kunnen uitvoeren. Na kennismaking zal in het ochtenddeel mindful bewegen en een creatieve workshop aan bod komen. Het mindful bewegen begint eerst met een meditatie om meer in verbinding met ons lichaam te komen. Hierna zullen we een aantal gerichte oefeningen doen om dit gevoel te versterken en onze ledematen wakker te schudden, bij mooi weer doen we dit buiten. De creatieve workshop is nog een verrassing maar heeft te maken met het zichtbaar maken wat er binnenin borrelt bij jou en wat zich wil ontkiemen. Na wat tijd voor jezelf (in stilte) is er een, door ons verzorgde, vegetarische lunch. In het middagdeel zullen we onze zintuigen prikkelen, dit doen we door mindful (en blootsvoets!) te wandelen en gerichte oefeningen. Na wat tijd voor jezelf (in stilte) is er een culinaire proefworkshop. We sluiten de dag af met een fijne meditatie en nabespreking.

Het programma is vrijblijvend en tussen de activiteiten door is er tijd om jezelf (in stilte) terug te trekken. Kennis en ervaring met meditatie, mindful bewegen, gezonde voeding is niet nodig.

Laat je verrassen door inspirerende workshops die passen in het thema Lente. Meld je aan en beleef een heerlijke dag voor jezelf. Gun jezelf het beste!

Inclusief:
– activiteiten
– verzorgde vegetarische lunch
– onbeperkt water, koffie, thee en zelfgemaakt lekkers
– tijdschriften, kaartensets, mandala’s en potloden, pen en papier voor de stilte momenten
– gebruik van (zit)kussens en dekens
– gratis parkeergelegenheid

Exclusief:
– vervoer naar de locatie
– zorg zelf voor (comfortabele) kleding en schoeisel die passen bij de weersomstandigheden

Datum: zaterdag 4 april 2020
Tijd: 09.30 uur- 16.30 uur
Locatie: In de kas van Hoveniersbedrijf Harco in Hoevelaken
Kosten: 95 euro

Dayretreat Lente
Review