fbpx

Bedankt voor je tips

Bedankt voor de tips

“Nu ik je toch spreek, ik wil je graag bedanken voor de tips die je me hebt gegeven. De pap voor ontbijt heb ik toch uitgeprobeerd en is heel lekker! Het mooie is nu zit ik na een bord pap vol tot de lunch. Ik neem voor de vorm wel een tussendoortje mee, maar die eet ik eigenlijk meer uit gewoonte dan dat hij nog nodig is. Oh en die energie balletjes van je workshop, maak ik regelmatig, super lekker en makkelijk als tussendoortje! Bedankt voor je tips!”

Heerlijk om zo aangesproken te worden! Zo fijn als mijn tips en adviezen goed blijken te passen in het leven van de vrouwen die bij mij komen en ook het gewenste effect hebben. Wanneer je zorgt voor goede volwaardige maaltijden dan heb je veel minder trek gedurende de rest van de dag. Hierdoor neemt je snaai trek direct af. Dus gewoon gezond eten zorgt er daarvoor indirect vaak ook voor dat je afvalt (als je teveel gewicht bij je draagt) bij dames met ondergewicht kunnen er echter wat kilo’s bij komen. Het is maar net wat je vertrekpunt is.

Voor een goede maaltijd heb je eiwitten en gezonde vetten nodig. Dan pas kan je lichaam er een poos op teren. Het is zelfs zo dat wanneer de eiwitten van plantaardig oorsprong zijn, je langer vol zit dan van dierlijke eiwitten. Een goed bord havermout met appel en kaneel, bestrooid met walnoten is bijvoorbeeld een heerlijk voedzaam ontbijt. Zo simpel kan het zijn.

Wil jij dat ik ook met jou mee denk? Hoe jij een gezonde leefstijl kunt krijgen waar je energiek van wordt? Mooi neem contact met mij op en dan zien we elkaar snel!

bedankt voor de tips