fbpx

Vakantie en voelen

Uit mijn hoofd, in mijn lichaam

Nu eerst vakantie! Na het afronden van mijn “boek” is het eerst tijd voor vakantie. Mijn hoofd tot rust laten komen, weer terug zakken in mijn lichaam. Mijn hoofd neemt nog wel eens het roer over. Ik ben erg goed in denken en het voelen kan ik vakkundig wegstoppen.

Nu dus tijd voor voelen! Voelen waar ik nu sta, voelen waar ik naar toe wil. Voelen en genieten van mijn prachtige gezin en de helende natuur om mij heen.

Langzaam borrelt gedurende de dagen steeds meer het besef. Ik wil vrouwen helpen zichzelf te vinden, energie te vinden. Door bewust te bewegen en bewust te eten. Heel gewoon eigenlijk en tegelijk heel speciaal. Iedereen is anders en dat is juist zo mooi, daar geniet ik van! Alle kleuren op de wereld.

Rust vinden in jouw drukke leven, voeding vinden die je energie geeft. Zodat wij prachtige vrouwen kunnen stralen en die positieve energie weer kunnen doorgeven. Hoe mooi is dat!

Door mijn kennis vanuit de fysio en manuele therapie gecombineerd met orthomoleculaire therapie kan ik het totaal plaatje bieden. Beweging om het lichaam in balans te krijgen en voeding die de juiste voedingsstoffen geeft. Een krachtige tool die jou weer kan laten stralen!

Neem contact met mij op en we bespreken samen de juiste stappen voor jou.

vakantie-voelen