fbpx

Tijd te kort

Tijd-te-kort

Tijd te kort

Tijd te kort!!!! Ik heb haast! Ik ben bijna te laat om mijn dochter naar school te brengen, ik merk dat ik de kinderen teveel loop te pushen en als reactie krijg ik weerstand. Ze zetten hun hakken in het zand en ze komen helemaal niet meer vooruit. De medewerking is weg… Dit valt me te laat op, de eerste woede uitbarsting van zoonlief is het gevolg. Een boze peuter is niet echt handig als je haast hebt…

Ik leg me erbij neer, dan zijn we maar wat later. Ik ontspan, haal de angel eruit en neem rustig te tijd om eerst dochter te helpen met de rits van de schoenen die zo stug loopt. Vervolgens is mijn zoontje gekalmeerd en ook hij laat zich nu rustig helpen. Mijn verandering in houding zorgt voor een totaal andere dynamiek.

Inmiddels echt laat maken we er een wedstrijd van om in de bakfiets te klimmen en fiets ik met stevig tempo naar school. Net op tijd komen we de school binnen lopen en even later lopen we vrolijk zwaaiend de klas uit. Groot voordeel ik heb mijn training weer gehad!

Tijd is altijd een grote factor in mijn leven, ik wil teveel en heb maar 24 uur per dag. 8 uur daarvan moet ik ook nog slapen…. Kortom hoe deel ik die tijd in en hoe ga ik om met die beschikbare tijd is cruciaal voor hoe ik de dag ervaar. Een wijs persoon zei eens tegen mij: “Haal de haast uit je dag en alles is anders”. Door alleen tegen mezelf te zeggen dat ik de tijd mag nemen om van de ene activiteit naar de andere te gaan, me niet hoef te haasten is een wereld van verschil. Ineens had ik een dag die vele malen ontspannender was, terwijl ik evenveel deed. Zo probeer ik nu zoveel mogelijk zonder haast de dingen te doen, met aandacht bij mijn activiteiten. Genieten van de momenten en bewust bezig zijn. Niet altijd makkelijk maar voor mij maakt het een wereld van verschil!

Met die bril kijk ik ook altijd naar de wereld van mijn coachee, hoe kunnen we zorgen dat zij binnen de tijd die ze heeft zoveel mogelijk positief verschil kan maken. Waar kan ik ontlasten en wat is het meest effectief voor de persoon die voor mij zit. Ook zij heeft een druk leven, met kinderen, werk en heeft minder tijd dan ze eigenlijk zou willen. Even je leefstijl veranderen kan dan ineens iets zijn waar je geen tijd voor hebt. Want ja, wanneer moet je dan alles opzoeken, uitzoeken en uitgebreid gaan koken…

Precies daarvoor heb ik mijn programma ontwikkeld. Ik neem je aan de hand, ik geef je praktische tips, recepten waar je makkelijk mee kan variëren en individuele begeleiding voor de schop onder de kont wanneer je die nodig hebt ;-). De combinatie tussen het geven van informatie in de vorm van een eBook over hoe je jouw lichaam optimaal kan Voeden in plaats van Vullen. Met daarnaast de individuele coaching, zorgt dat het ook daadwerkelijk werkt. Hierdoor is het een uniek programma helemaal afgestemd op jou! Daarom werkt het zo goed!

Elke maand gaan we aan de slag met een ander thema, zoals ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. We gaan aan de slag met de invloed van suiker en vetten, hoe kan je blijven variëren en hoe blijft het praktisch haalbaar in jouw drukke leven.

Ben jij het ook zat om vermoeid, geprikkeld en met klachten door het leven te gaan? Begrijp jij dat voeding daar een belangrijke oplossing voor is?

Neem contact met mij op en we kijken samen naar wat werkt voor jou, wat past in jouw drukke leven. Zodat jij leert hoe je jouw lichaam en je gezin kunt voeden in plaats van vullen, je weer meer energie krijgt en weer kunt genieten van de prachtige momenten samen met de kinderen.