fbpx

Loslaten

Loslaten en vuur

We staan rond het kampvuur, de warmte van het vuur is heerlijk ten opzichte van de lichte regen die op ons druppelt. De focus ligt op loslaten, loslaten wat je niet meer dient. Loslaten om ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden, voor dromen en voor jezelf. Ieder zet een stap naar voren en verbrand een papier met daarop de belemmering die losgelaten mag worden. Langzaam verkolen de papiertjes en komt er ruimte. Ruimte in ons hart, ruimte voor dromen, ruimte voor mooie nieuwe kansen. Het is goed! We sluiten de dag af met de heksendrank ;-), een heerlijke warme kruidendrank die ons verwarmd van binnenuit. Het nagenieten kan beginnen.

Dit was afgelopen zaterdag op een DayRetreat van @jouwtoren, dankbaar ben ik dat ik deze dag heb mogen organiseren! De kracht die hiervan uitgaat, geeft me de energie om weer door te gaan. Daarnaast inspireert het me ook om deze kracht te gebruiken in mijn individuele coaching.

Iedereen heeft namelijk gewoontes, gedachten en patronen die je eerder tegenwerken dan je helpen. Dit is heel gewoon en volgens mij ook menselijk. Het wordt wel lastig wanneer deze patronen je belemmeren om de stappen te nemen die je eigenlijk wilt. Neem bijvoorbeeld de stap naar een gezondere leefstijl. De noodzaak moet groot genoeg zijn, om de patronen die je altijd volgt te kunnen doorbreken. Dan valt het gemakkelijke van alles doen zoals je altijd gedaan hebt weg. Veel komt tijdelijk op losse schroeven te staan en bij de eerste tegenslag, val je weer terug in je oude en bekende patroon. De eerste weken gaan vaak wel goed, maar volhouden en echt een andere leefstijl vasthouden vergt volharding, uitdaging en moet.

Het mooie is dat wanneer dit gelukt is, je juist een betere versie van jezelf bent geworden. Je nieuwe leefstijl voelt weer als normaal met als bonus dat je gezonder leeft, meer energie hebt en het daardoor ook kunt volhouden. Een passende leefstijl voor jouw leven! Jij staat immers centraal.

Die uitdaging hoef je niet alleen aan te gaan. Ik begeleid je in het gehele proces, samen kijken we wat je het beste kan loslaten en waar je de meeste winst kan halen. Samen kijken we wat past bij jouw leven. Op die manier behaal jij je doelen en kan jij genieten van een gezond leven!

JA, ik ben klaar met vermoeidheid, lichamelijke klachten en weinig energie en ik begrijp dat voeding en leefstijl daar een belangrijke oplossing voor is! Mooi, neem dan contact met mij op voor een GRATIS kennismakingsgesprek, ik kijk er naar uit om je te spreken.

loslaten-vuur