fbpx

Kijk hier de LIVE training

Bekijk de replay van de LIVE training in facebook groep

Beweging die bij je past, het klinkt zo makkelijk. Wat houd dat dan in???

 

Tja als ik daar nu een antwoord op kon geven, dan zou die bewegen per definitie niet bij JOU passen… Dat is het punt. alle standaard adviezen zijn niet persoonlijk. Alle protocollen die je overal ziet, houden geen rekening met jou als individu…

 

Hardlopen is heel gezond, alle studies wijzen uit dat je vooral moet gaan hardlopen. Maar wat nou als jouw lichaam die klappen niet kan opvangen, of jij simpelweg een hekel hebt aan hardlopen???

Kortom er komt iets meer bij kijken dan alleen maar beginnen met bewegen. Wil jij weten hoe je dit het beste aan kan pakken. Kijk dan onderstaande video, ik leg je uit hoe je jouw nulmeting kan bepalen en wat het stappenplan is om daadwerkelijk jouw beweging te gaan uitbouwen.

Deze methode is bewezen gebleken in vele trajecten en gebruik ik ook in de B.L.O.E.M.-methode. Doe er je voordeel mee!

Het B.L.O.E.M.-traject

In de video neem ik je mee in het stukje van beweging en de opbouw daarvan. Wanneer jij echter chronische klachten hebt dan zijn er veel meer elementen waar je rekening mee moet houden. Daarnaast is het best een hele kluif om alles in je eentje te willen doen.

Dat is dan ook gelijk de reden waarom mensen het fijn vinden om een mentor te hebben die ze begeleid in het proces. Mocht jij nu geïnteresseerd zijn geraakt en wil je meer weten wat het B.L.O.E.M.-traject precies inhoud. Lees dan via onderstaande button verder.

Misschien vind je deze video's ook interessant

LIVE waarom jij nooit jouw klachten jouw leven moet laten bepalen.

Wil jij meer LIVE trainingen zien en volgen, in de groep vind je nog een aantal opgeslagen trainingen o.a. over mindset, voeding en hoog gevoeligheid. Daarnaast komen er regelmatig nieuwe trainingen bij.