fbpx

Keukentafel gezocht!!!

Keukentafel gezocht!!!

Wie kan mij helpen aan een keukentafel of woonkamer, waar ik mag komen om een leuke workshop te organiseren?

In ons drukke leventje hebben we vaak geen tijd om rustig te eten en te koken. We pakken snel een koekje bij de koffie en proeven niets eens wat we in ons mond stoppen. Voordat we het doorhebben zijn er 3 koekjes op (of meer) en ons lichaam vraagt om meer. Dat kan anders!!! Ik ga jou leren om een voedzaam tussendoortje te maken. Die je met aandacht mag opeten en van kan genieten. Een tussendoortje die de kinderen ook heerlijk vinden en niet misstaat op een feestje. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Wat gaan we doen? Ik deel mijn kennis over het vullen of voeden van je lichaam. Hoe kan jij zo eten dat je meer energie krijgt. We gaan een lekker en gezond tussendoortje maken, proeven en je krijgt het recept mee.

Wat verwacht ik van jouw keukentafel of woonkamer? We kunnen gebruik maken van een tafel of keuken waar we het lekkers kunnen maken. Stoelen waar we op kunnen zitten en een warm welkom ;-) Alle benodigdheden neem ik mee.

Wanneer jij je keukentafel ter beschikking stelt waardeer ik dat zeer, in ruil daarvoor kan je gratis deelnemen aan de workshop. De overige mensen die aansluiten betalen een vergoeding van 15 euro per persoon.

Wil jij weten hoe je gezond en lekker kan eten? Hoe jij je lichaam kunt voeden in plaats van vullen? Ben jij of ken jij iemand met een keukentafel? Stuur mij een bericht via de opmerkingen of per mail welkom@gewoongewoon.info en ik neem contact met je op voor de mogelijkheden.

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd! Laten we zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze gezond en lekker kunnen eten.

Heb je geen keukentafel, maar wil je wel deelnemen aan de workshop ook dat kan. Geeft het door in een bericht en ik hou je op de hoogte wanneer de workshops plaats vinden.

Keukentafel gezocht