fbpx

Handwerkfestijn

Handwerkfestijn diabetes fonds

Handwerkfestijn

Struinen tussen de bolletjes wol, lappen stof en garen. Stickers, papier en alles wat je nodig hebt om leuke dingen te maken. Dat is het Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds. Ik ga opzoek naar wol, ringen en knopen voor de dromenvangers die we op de DayRetreat gaan maken. De kosten zijn laag doordat alle spullen die er liggen gedoneerd zijn. De opbrengst gaat naar het Diabetes Fonds, win-win dus!

Mieke vind je in de kraam met bloemstukken, waar met allerlei materiaal prachtige bloemstukken gemaakt worden. Kalebassen zijn er ook en wie weet wat voor creatiefs er dit jaar weer tussen staat. Voor mij is het elke keer een verrassing. De opbrengst van de bloemstukken wordt gedoneerd aan het Diabetes Fonds.

Harco hoveniers zelf ontbreekt natuurlijk ook niet. Bij Harry kan je terecht voor alle vragen over een duurzame en eetbare tuin. Hij kan uren praten over een gezonde bodem en hoe je ervoor kan zorgen dat je geen bestrijdingsmiddelen nodig hebt in je tuin. Vragen over Zorgkwekerij Harcohof kan hij ook beantwoorden.

Er is een terras, koffie thee en wat lekkers te krijgen dus laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn komend weekend.

Vrijdag en zaterdag 27 en 28 september van 10-17 uur is het dus, het Handwerkfestijn van het Diabetes fonds bij Harco Hoveniers in Hoevelaken.

Twee weken later is de DayRetreat op dezelfde locatie. Wel met een totaal andere sfeer en veel meer rust. Prachtig om te zien hoe een terrein voor zoveel verschillend doelen gebruikt kan worden.

Op zaterdag zal ik er zelf ook rondlopen, zo’n evenement wil je natuurlijk niet missen! Mocht je nog vragen hebben kan je me altijd opzoeken, zie je me niet? Loop dan naar de stand van Harry, hij weet me te vinden ;-). Heb je vragen over het DayRetreat Herfst, leefstijl coaching, gezonde voeding of wil je mij gewoon een keer ontmoeten, kom dan gezellig langs!

Tot zaterdag!