fbpx

Gewoon gezond

Gewoon gezond

Gezond zijn is afwezigheid van ziekte volgens de definitie. Soms wil je net even dat beetje meer. Je fit voelen en energiek de dag door komen. Heel normaal zou je misschien denken. Helaas is dat niet voor iedereen gewoon. Door ziekte, pijn, dreigende burn-out of gewoon een druk leven kan er disbalans ontstaan in je activiteiten balans. Je bent ineens niet meer energiek en mist de puf om nog dingen op te pakken. Hoe krijg je dat gezonde gevoel weer terug.

Door samen te kijken naar je leefstijl: Hoe kan je aan voldoende beweging komen? Hoe is je voedingspatroon? Kortom krijgt je fysieke lichaam wat het nodig heeft. Daarnaast kijken we ook naar het mentale stuk, krijg je voldoende ontspanning en krijg je energie van de dingen die je doet.

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en manueeltherapeut kan ik gericht met je meekijken als gewoon sporten niet meer vanzelfsprekend is. Waar liggen nog de mogelijkheden om wel in beweging te blijven. Daarbij is het vooral belangrijk wat jouw doelen zijn en waar jij gelukkig van wordt. Iedereen heeft zijn eigen balans en daar gaan we naar op zoek.

Ook kan ik je helpen om de juiste voeding samen met jou in kaart te brengen. Zodat je weer energie krijgt van je voeding en gezonder wordt. Door te kiezen voor voeding die niet alleen vult, maar ook je lichaam voedt, krijg je meer energie. Zo kan je gewoon het beste uit jezelf halen.

Gewoon gezond