fbpx

Gewoon, gewoon

Gewoon gewoon

Gewoon, gewoon

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Dat is waar wij Nederlanders bekend om zijn. Maar wat is nu eigenlijk normaal? Wanneer ben je gemiddeld of gewoon? En is dat slecht om gewoon te zijn of juist heel goed?

Wat is jouw normaal? Is dat net als alle andere mensen of is dit misschien juist heel uniek en precies pas voor jou? Wat als gewoon, gewoon niet zo makkelijk is…

In ons vaak drukke leven krijgen we te maken met vele invloeden. Vaak worden er door de maatschappij al hoge verwachtingen opgelegd. Of leg jij jezelf alle verwachtingen op?

Is het normaal om 2x per week te sporten, je maaltijden allemaal perfect klaar te maken, te werken, je huishouden te doen en leuke dingen met de kinderen. Natuurlijk hoort daar tijd voor je partner en vrienden bij en zo is de week weer vol. Wat nu als dit plaatje niet bij jou past? Wat als dit je vooral veel energie kost en niets oplevert? Hoe vind je dan zelf je eigen weg?

Bij Gewoon, gewoon. Gaan we samen opzoek naar jouw normaal. Waar ben jij naar opzoek in het leven. Hoe kan je ervoor zorgen dat je gewoon het beste uit jezelf haalt en weer in je eigen kracht komt te staan.

Balans in je leven, weer kunnen genieten, stilstaan bij het moment en meebewegen met het leven. Bewegen, voeding, rust, werk, gezin en je sociale leven in balans met elkaar. Jouw unieke balans, dat is toch eigenlijk heel gewoon.