fbpx

Gewoon genieten

Gewoon genieten

Gewoon genieten

Wat zijn de dingen waar jij van kan genieten? Je eten, je naasten, met een kop thee op de bank? Misschien voluit sporten of juist met een ontspanningsoefening. Er zijn vele vormen van geluk en dit is voor iedereen weer anders. Stil staan bij de kleine dingen, helpt om bewust te genieten van de dingen die je doet. Dankbaar zijn, dankbaar voor jezelf, voor je omgeving, voor je eten, je lichaam. Alles omarmen wat er is.

Constant loop je tegen activiteiten, meningen en gebeurtenissen aan in het leven die je beïnvloeden. Hoe ga je daarmee om. Waarom heeft iets op jou grote impact terwijl een ander het zo naast zich neer kan leggen. Je kan niet altijd veranderen wat er op je afkomt, maar vaak wel hoe je ermee omgaat.

Gewoon genieten het klinkt zo makkelijk, maar voor veel mensen is dit niet hun waarheid. Waar komt dat door? Waar loop je vast? Wat kan je veranderen in jezelf of in je omgeving? Wat gaat jou op de lange termijn helpen? Door het stellen van de juiste vragen en oefeningen vaak gericht op ontspannen en accepteren kunnen we gaan ervaren waar jou mogelijkheden zitten om te groeien. Zodat je weer kan genieten van het leven.

Happiness is not a destination, it is a way of life.