fbpx

Bedankt

Het e-book komt eraan!

Mijn e-mailprogramma registreert op dit moment jouw gegevens in het systeem …

… het kan ongeveer 3 tot 10 min duren voordat je de e-mail met het e-book ontvangt. Controleer wanneer je hem niet ziet je SPAM box, wanneer je hem echt niet ontvangen hebt kan je me een e-mail sturen op welkom@gewoongewoon.info 

In de tussentijd heb ik nog wat leuks voor je….

Aangezien je geïnteresseerd bent in het e-book, wil jij vast nog veel meer te weten komen over hoe je een energiek leven kunt creëren en grip krijgt op jouw klachten? In mijn Facebookgroep “grip op chronische klachten” deel ik alles over de B.L.O.E.M.-methode waarmee jij weer de controle kan terugpakken op jouw leven. Op deze manier help ik jou en gelijkgestemde mensen om grip te krijgen op hun chronische klachten.

Via onderstaande button kom je bij de Facebookgroep. Meld je aan, vul de vragen in en ik zie je aan de andere kant!

Spreek je snel!

Liefs,

Marleen

grip op chronische klachten