fbpx

Het BLOEM-traject

Het BLOEM-traject

Hét programma voor mensen met chronische klachten die een energiek leven willen creëren.

Krijg grip op jouw klachten!

holistische leefstijlcoach

Je kent het misschien wel:

Je staat volop in het leven je werkt, zorgt voor je gezin of familieleden, je bent actief in een vereniging en je geniet van alles wat je kan doen. Mensen weten jou te vinden met hun problemen of als ze ergens niet uitkomen. Jij staat voor ze klaar en helpt waar het kan. Jij weet altijd wel met een oplossing te komen.

Dan ineens staat je leven op zijn kop, je krijgt fysieke klachten, eerst een beetje maar het wordt steeds erger. Ongeacht wat je doet. Er volgen onderzoeken en uiteindelijk blijkt een hernia / kanker / artrose/ fibromyalgie… of ze kunnen niets vinden. Je gaat de medische molen in met medicijnen, fysiotherapie, misschien wel een operatie of revalidatie. Je wordt geleefd en je doet je best om te herstellen, echter het helpt niet voldoende. Toch is de behandeling nu klaar.

Daar sta je dan, nog steeds moe, met pijnklachten en nog totaal niet de oude persoon die je was. Die krachtige vrouw is nu ver op de achtergrond geraakt. Er staat nu een onzekere, kwetsbare en gevoelige vrouw. Mensen zeggen dat je veranderd bent, dat je niet meer jezelf bent en dat doet pijn.

Je bent namelijk nog steeds dezelfde persoon, alleen deze kwetsbare kant van jou had nog niemand gezien. Je liep eigenlijk al voor je klachten op je tenen. Eigenlijk kon je het toen al niet aan, maar dat wilde je niet toegeven. Niet aan jezelf maar ook niet aan anderen.

Nu kan je niet meer terug. Je wilt niet meer die persoon zijn die zichzelf voorbij loopt. Maar de angstige en onzekere persoon die nu op de voorgrond staat past ook niet meer. Je wilt weer in je eigen kracht komen te staan. Je wilt een nieuwe balans waarin je een krachtige vrouw bent die goed voor zichzelf zorgt. Luisteren naar je lichaam en je gevoel, maar wel genieten van het leven en weer van waarde zijn voor je omgeving. Het beste van 2 werelden.

Je beseft je heel goed dat je zelf die stap moet zetten, zelf actie moet ondernemen en jouw eigen pad moet vinden. Alleen weet je niet goed hoe.

Leven of overleven?

Een leven dat draait om vermoeidheid en klachten dat is geen leven. Het is mogelijk om jouw eigen leven versie 2.0 te gaan creëren. Een energiek leven waarin je goed voor jezelf zorgt, daardoor sta je in de ochtend op met zin in de dag. Geniet je van jouw dag en heb je wel de energie om die leuke uitjes te doen samen met vriendinnen en je kinderen. Of je hebt in de avond nog zin om een fijn boek te lezen of te sporten. 

Je moet nog steeds werken, voor je gezin zorgen, boodschappen en het huishouden doen, echter voelt dat niet meer als een last. Jij kan het nu goed aan en het belangrijkste is je houdt nog energie over om te doen wat je echt wilt!

Jouw gezonde basis leefstijl kan staan als een huis, het mooie is dat je daarna de ruimte krijgt om te zondigen. Het perfecte plaatje is namelijk niet altijd alles perfect willen doen. Juist die gezonde basis zorgt dat je ook een keer lekker gek kan doen en wel een avond lui op de bank een serie kijkt met een wijntje en een zak chips. Het mooie is dat je de keus hebt en de vrijheid om te kiezen.

Je weet  namelijk precies hoe je een voedzame maaltijd op tafel zet die lekker is en je de energie geeft om een dag te kunnen knallen. Jij weet wat voor jou persoonlijk werkt en wat je misschien beter kan laten staan. Je weet hoe je voor die gezonde basis kan zorgen en jouw lichaam beloont jou met energie en sneller herstel.

Ook jouw lichaam en geest kunnen optimaal functioneren, wanneer je hen geeft wat ze nodig hebben.

Laat ik me even voorstellen ;-)

Ik ben Marleen en ik begeleid al ruim 15 jaar lang mensen, eerst als fysio en manueel therapeut en nu coach ik mensen vanuit mijn eigen onderneming Gewoon, gewoon. Al vrij snel in mijn carrière als manueel therapeut begon ik me te interesseren voor de mensen met chronische klachten. Wanneer een simpel advies en een paar oefeningen geen effect hebben, de klachten niet over gaan. Dan pas wordt het echt leuk, als begeleider dan. Ieder mens zit uniek in elkaar en er zijn vele factoren die bepalen waarom bij jou de klachten blijven bestaan. Dat is een puzzel die ik graag oplos.

Ik kwam erachter dat ik met alleen fysiotherapie mensen met chronische klachten onvoldoende kon helpen. Zo ging ik me verdiepen in ontspanning en ademhaling. Verdieping in gezond eten leidde zelfs tot een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Echter is ook voeding niet in zijn eentje de oplossing.

holistische leefstijlcoach

Wil je mijn idee weten?

Er borrelt iets in jou, jouw lichaam vraagt om jouw aandacht. Iets werkt niet in jouw leven, iets past niet. Gedachten, stress, eetpatroon, beweging en ontspanning ergens loopt het spaak, aan jou de taak om uit te zoeken wat…

Jij dus, niet een therapeut, maar jij…

Hoe? Door te zorgen dat je jezelf de juiste vragen gaat stellen. Zorg dat je eerlijke kennis krijgt over goede voeding, beweging en ontspanning. En niet onbelangrijk doe het niet alleen, schakel hulptroepen in om jou te ondersteunen. Zorg dat je een goede mentor krijgt die je ondersteunt, je wilt dit niet alleen doen.

BLOEM-methode

Juist omdat je dit niet alleen kan doen heb ik een programma ontwikkeld. De B.L.O.E.M.-methode. Daarin komen 5 elementen aan bod:

Beweging die past

Liefde voor jezelf

Ontspanning en rust

Eten dat voedt

Mindset die werkt

Wat houd de B.L.O.E.M-methode precies in:

Beweging die past:

Sporten in de sportschool wordt nu vaak als de norm gezien. Echter is dat lang niet voor iedereen weggelegd. Simpelweg omdat mensen het niet leuk vinden, of omdat klachten elke keer weer, ervoor zorgen dat je het niet volhoud. Door opzoek te gaan naar iets wat je WEL leuk vind houd je het bewegen ook daadwerkelijk vol en blijven jouw sportschoenen niet onaangetast in de kast staan. 

Liefde voor jezelf:

Goed voor jezelf zorgen is de basis van je energiek voelen. Echter moet je wel voelen dat jij dat waard bent. Wanneer jij anderen op de eerste plek zet, zal je nooit de keuzes maken die jij nodig hebt om een energiek leven te creëren. 

Ontspanning en rust:

Wanneer je inspanning van je lichaam en je geest vraagt staat daar rust tegen over. Rust is echter niet het kijken van een serie of scrollen op instagram. Echte rust vinden is nog best een uitdaging.

Eten dat voedt:

Elke cel in jouw lichaam is opgebouwd uit hetgene je eet. De voedingsstoffen die in je eten zitten voeden letterlijk jouw lichaam. Wanneer je niet de juiste voeding binnenkrijgt kan jouw lichaam dus niet optimaal functioneren. Gelukkig is het aanpassen van je eetpatroon iets waar je zelf invloed op hebt. Jouw lichaam wil zich graag herstellen en de cellen slurpen gretig de nieuwe voedingsstoffen op. Zodat elke cel in jouw lichaam weer optimaal kan functioneren. 

Mindset die werkt:

Je mindset is enorm belangrijk, jouw manier van denken gaat je uiteindelijk geven wat je zoekt.

Deze onderdelen zijn de basis van de coaching en het BLOEM-traject. Daarnaast krijg je oefeningen in handen, waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw eigen energieke leven te creëren.

Wanneer jij leert luisteren naar jouw lichaam,
hoeft het niet te schreeuwen...

Wanneer jij de juiste informatie in handen krijgt, dan kan jij zelf keuzes maken die voor jou passen en goed voelen. 

Niet een dieet of opgedragen oefeningen volgen omdat pietje dat gezegd heeft. 

Nee jij gaat snappen waarom je iets wel of niet moet doen. Waardoor jij een bewuste keus kan maken OF je het doet.

Elke dag is namelijk anders, wat vandaag goed voor jouw lichaam werkt kan morgen de verkeerde stap zijn. Wanneer jij niet gaat LUISTEREN naar jouw lichaam zal het niet kunnen genezen.

Dat betekend dat je enige basiskennis nodig hebt hoe jij jouw lichaam het beste kan ondersteunen. Die basiskennis deel ik met jou, maar vooral zorg ik ervoor dat jij inzicht krijgt in wat voor jou werkt.

Dat betekent dat je zelf aan de slag moet, kritisch naar jezelf moet kijken. Pas dan kan jij echt jouw eigen energieke leven gaan creëren. Pas als jij bereid bent om jouw nek uit te steken en zelf actie te ondernemen dan pas kan ik je helpen.

Wat kan je verwachten in het BLOEM-traject:

Een 12 weken exclusief individueel programma :

 • 5 uitgebreide individuele coaching sessies online of in Woudenberg
 • Online training met achtergrond informatie, video’s, praktische tips, basis recepten en oefeningen. Allemaal gericht op jouw transitie naar een energieker leven.
 • Aandacht voor de 5 elementen uit de B.L.O.E.M.-methode
 • Feedback op jouw vragen en gemaakte oefeningen via een persoonlijk chat kanaal
BLOEM-methode

Wil jij nu voor eens en altijd weten hoe jij door middel van jouw leefstijl jouw eigen energieke leven kunt creëren. Klinken bovenstaande stappen voor jou als muziek in de oren?

Wacht dan niet langer en vul de aanvraag in dan gaan we samen kijken of het BLOEM-traject voor jou op dit moment de juiste stap is!

In het BLOEM-traject komen vele onderdelen aanbod, aan het einde heb je meer inzicht gekregen in het volgende:

 • Je begrijpt de achtergrond van de chronische pijnklachten en hoe dit werkt in je lichaam, qua zenuwstelsel, hersenen en structuren en bijkomende emoties, acceptatie en omgaan met deze klachten.
 • Heb je een plan om jouw bewegingen die jij graag wilt doen uit te bouwen. Je hebt de eerste stappen al doorlopen en je hebt tips en adviezen meegekregen waardoor je weet wat je  kan doen als het een tijdje wat minder gaat of wat je kan doen als het juist heel goed gaat.
 • Je hebt verschillende manieren ondervonden om jezelf te ontspannen en daar zelf een keus in gemaakt wat voor jou het beste werkte. Je weet hoe jij die rust op een goede manier kan pakken.
 • Je hebt inzicht in hoe jij je dag zo kan indelen dat je energie opbouwt in plaats van dat je steeds minder energie hebt
 • Je weet welke voeding je energie kost en welke voeding jouw energie oplevert. Je snapt waarom je bepaalde keuzes kan maken en bent vervolgens vrij om te kiezen wat bij je past.
 • Je hebt een aantal basisrecepten voor ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes en drinken waar je vervolgens mee kan variëren en uitbreiden. Doordat je de basis begrijpt kan je dit toepassen in je eigen favoriete maaltijden en zit je niet vast aan een dieet.
 • Je hebt een advies gekregen ten aanzien van voedingssupplementen om je lichaam te ondersteunen. Je snapt dat dit niet de oplossing is van al je problemen, maar begrijpt wel de meerwaarde van een persoonlijk advies en de ondersteuning wanneer dit waardevol is.
 • Je hebt de tools in handen om liefdevol naar je eigen lichaam te kijken, je hebt oefeningen om de acceptatie van de klachten te doorleven en de rouw die daarbij komt kijken.
 • Je hebt inzicht in de mindset blokkades en kan bewust uit je eigen comfort zone breken om de dingen te doen waar jij energie van krijgt
 • Je bent gegroeid op de vlakken waar jij dit het meest nodig hebt.
 • Je staat krachtiger in je eigen schoenen, je hebt meer inzicht in jezelf en kan met zelfvertrouwen verder
 • Je hebt doelgericht gewerkt aan je eigen doelen, deze kunnen heel flexibel zijn een aantal voorbeelden:
  • Je hebt meer sociale contacten op een manier die voor jou prettig is
  • Je kunt langer fietsen, wandelen, sporten etc en weet hoe dit op te bouwen op een verantwoorde manier
  • Je kwaliteit van je leven is verbeterd, je geniet meer van de kleine dingen op de dag, staat ontspanner in het leven.
  • Je zelfliefde is verbeterd en je zorgt nu beter voor jezelf, waardoor je met meer energie er ook voor anderen kan zijn
  • Jouw energie is toegenomen, waardoor je aan het einde van de week niet meer hoeft bij te slapen
  • Je werkt weer met plezier en hebt een balans gevonden die fijn voelt voor jou
  • Ondanks je chronische klachten kan je weer genieten van het leven, je voelt je lichter en vrijer

Wat jij precies uit het BLOEM-traject gaat halen is natuurlijk afhankelijk van je eigen doelen en wensen. Zo zal de ene persoon meer inzetten op beweging die past en de ander meer op eten dat je lichaam voedt of zelf liefde. Elk traject is dus anders voor elk persoon. De basis richtlijnen, blijven echter staan. Mijn ervaring is dat de valkuil is om te ver in te zoomen op 1 onderdeel, juist het holistisch kijken naar het totaalplaatje levert de beste resultaten op.

Jouw investering

De investering in het BLOEM-traject is 3 x 350 euro.

Wanneer jij besluit om in 1x te betalen krijg je een korting en betaal je 935 euro in totaal.

Dit vinden anderen van het BLOEM-traject:

BLOEM methode
Marleen de Kok
BLOEM traject
Marleen de Kok

Het werd een life-changing-experience:

Voor mezelf wil ik niets minder dan het beste en daarom schakel ik graag een expert in. En die expert bleek je te zijn.

Op een heel prettige en professionele wijze hebben we samen mijn leefstijl geanalyseerd. Je biedt de veiligheid om met persoonlijke vragen aan de slag te gaan en je stelt op een respectvolle wijze vragen die als een spiegel werken.

Marleen heeft veel kennis op het gebied van voeding en de werking daarvan in je lichaam en als coach geeft ze waardevolle adviezen, zonder iets op te dringen. Kortom ik voel me een stuk energieker en gezonder, veel dank hiervoor!

Je recept voor veganistische brownies is onovertroffen!!!

Ik raad je van harte aan voor iedereen die (gewoon) gezonder wil gaan leven.

Groeten

Mieke v Pijpen

Eigenlijk ben ik altijd heel sceptisch over gezonde voeding en al die zaden en pitten… Door het programma ben ik me echter bewuster gaan worden van wat voeding voor je kan doen. Ik heb gemerkt dat het me veel energie oplevert.

Marleen is een heel fijn en warm mens. Ze heeft mij ontzettend geholpen om mezelf weer terug te vinden. Door middel van hele fijne, soms wat directe, maar altijd respectvolle vragen heeft ze me aan het denken gezet over wat ik wil en wie ik ben. Ik heb meer balans gevonden, maar het allerbelangrijkste ik heb mezelf weer teruggevonden.

Het traject verliep geheel online, vanwege de grote afstand, dit is heel goed te doen!

Wendy Liebregts

Review BLOEM

Als ex kanker patiënt was ik nog steeds erg vermoeid en liep regelmatig tegen mijn eigen drempels aan. Eigenlijk dacht ik dat ik met al mijn ervaring en kennis het zelf wel zou moeten kunnen, ik had toch geen begeleiding nodig… Dat heeft me lang tegen gehouden om te starten met het traject.

Uiteindelijk toch gestart omdat ik lekkerder in mijn vel wilde zitten en eigenlijk ook wel een beetje wilde afvallen. Dat heb ik ook bereikt! Ik heb geleerd om mezelf niet meer zo in de weg te zitten, niet meer teveel te willen en niet meer zo kritisch te zijn op mezelf.

Het allerleukste vind ik dat Gewoon, gewoon ook inderdaad gewoon gewoon is. Jij bent jezelf, ik mag mezelf zijn. Geen hoogdravend gedoe, duidelijke uitleg over voeding, slaappatronen, leefstijl en jouw manier van vragen zorgt ervoor dat bij mij het kwartje valt en dat is fijn!

Na 3 maanden ben ik een paar kilootjes kwijt, minder kritisch op mezelf, pak ik sneller mijn rust, waardoor ik uiteindelijk meer kan doen. Ik accepteer nu wanneer dingen niet lopen zoals ik het wil en ben dankbaar voor al het goede om me heen.

Ik kan het B.L.O.E.M.-traject zeker aanraden, omdat ik denk dat het helpt wanneer je actief met je levenspatroon aan de slag gaat. Niet alleen qua voeding, maar ook hoe je in het leven staat en wat je erbij kan helpen om daar een positieve draai aan te geven.

Lianne (fictieve naam)

 

Het BLOEM-traject is voor gedreven mensen die weer voluit willen leren leven.

 

Nog even dit:

Jij bent de enige die jouw leven kan veranderen…

Verleg je focus naar de lange termijn en creëer je eigen leven zoals jij het wilt.

Dus geen crash diëten en energie drankjes waarmee je snelle maar tijdelijke resultaten boekt. Geen extra medicatie of jouw leven in handen leggen van weer een therapeut. Geen oplossingen zoeken buiten jezelf.

En ja, kritisch naar jezelf kijken vergt moed…

… je kunt niet blijven weglopen voor je huidige problemen….

Haal jezelf niet onnodig naar beneden en ondermijn je eigenwaarde niet door onnodig negatief naar jezelf te blijven kijken.

Jij bent namelijk een prachtig persoon! Jij bent het waard om goed voor te zorgen. Jij verdient het niet om rond te lopen met pijnklachten, altijd maar moe te zijn en niet te kunnen genieten van het leven. Jij bent Mooi!!!

Kies voor jezelf, want alleen als jij kiest om van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen, alleen dan kan jij jouw energieke leven creëren. 

Dus hoe moeilijk het soms ook is blijf altijd de keuzes maken die op de lange termijn goed zijn voor jou!!! Jij verdient het om de zon te voelen stralen in jouw leven!

In het BLOEM-traject gaan we intensief aan de slag met kleine haalbare stappen. Je krijgt coaching, waardevolle oefeningen en informatie. Zodat jij ook echt inzicht krijgt in wat voor JOU werkt! Niet alleen NU maar ook in de TOEKOMST.

Ik sta als mentor aan jouw zijde. Ik help je door middel van 1:1 begeleiding, ik bekijk jouw opdrachten en geef feedback. Ik denk met je mee en sta er voor jou als je het even niet meer ziet zitten. Ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven en aan te spreken als dat nodig is.

En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Heb je een vraag? kijk hier eens tussen:

Ja dat klinkt wel tof, maar ik weet niet zeker of ik het aankan, kan ik wel mee doen?

Als jij wilt groeien en volgend jaar wél een energiek leven wilt hebben dat je energie oplevert, meer in balans bent en liefde voelt voor jezelf, zodat jij je leukste leven kan leven, ben je hartstikke welkom!

Hoeveel tijd besteed ik aan het BLOEM-traject?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de verdieping die je zelf wilt pakken. Met de coach afspraken, verdieping video’s en informatie en oefeningen ben je ongeveer 6-10 uur per maand bezig. In de weken dat er een coach afspraak is ben je iets langer bezig dan de andere weken. Daarnaast kost het toepassen van het geleerde in de praktijk in het begin wat tijd, maar levert dit je op den duur juist tijdwinst op.

Ik snap dat voor de begeleiding een investering nodig is… maar ik vind dat wel spannend en weet niet of ik dat moet doen.

Dat begrijp ik. De investering is zeker aanwezig financieel en ook op fysiek en mentaal vlak. Ik waardeer dan ook jouw inzet. Die commitment is de sleutel tot succes en ik zal samen met jou volop inzetten om jouw doelen te bereiken. Bedenk dat wat je hier leert jou de rest van je leven verder ondersteunt, deze kennis raak je niet meer kwijt. En stel je voor dat je gezondheid, energie, liefde voor jezelf en jouw mindset volgend jaar 2 of zelfs 3 keer zijn verbeterd, wat is dat je waard?

Is het nu het juiste moment?

Dit ligt er helemaal aan waar jouw prioriteiten liggen. Als jij je huidige situatie in gezondheid, energie, klachten en activiteiten in het leven dat je hebt niet oké vindt, dan is er geen beter moment dan vandaag om daar stappen in te zetten. Stel je eens voor… 1 jaar van nu… 2 jaar van nu… en alles is nog steeds wat je nu hebt. Wil je dat? Zo niet, dan is NU het juiste moment.

Wil jij nu voor eens en altijd weten hoe jij door middel van het BLOEM-traject jouw eigen energieke leven kunt creëren. Klinken bovenstaande stappen voor jou als muziek in de oren?

Wacht dan niet langer en vul het aanvraagformulier in dan gaan we samen kijken óf dit voor jou op dit moment de juiste stap is!

Liefs,

Marleen

Marleen de Kok

Nog een aantal reacties:

Marleen de Kok
Marleen de Kok
Review sprongetje
review BLOEM-traject
review BLOEM

Marleen heb ik betrokken bij mijn leven, omdat ik het een behoorlijke klus vind om te leven met beperkte fysieke mogelijkheden na een hernia operatie.


Alles ligt op mijn bord.  Pijn, werk, teveel willen, angsten, zorgen, ontspannen, sterk zijn, zwak zijn, gezin, leven.

 

Alles komt in een hele andere uitdaging over je heen. Marleen gaf ik toestemming om met mij op te trekken en ik liet haar delen in mijn worstelingen.

 

Zij reageerde met goede oplossingen. Ze liet me kijken naar mijn handelen, stuurde wat bij of liet mij zelf uitzoeken hoe ik het deed en hoe ik wilde dat het zou gaan.

 

Door kleine stappen te zetten in verschillende delen van mijn leven ben ik nu toch meer onderweg naar waar ik graag wil zijn.

Ik denk er over na en plan mijn week iets gerichter en houdt zo meer de regie.


Omdat het traject 3 maanden duurt, heeft het ook tijd om de juiste passende manier aan te leren met successen en intenties, met terugblikken en vooruit kijken. Ik ben echt verder geholpen. Ik sta sterker in mijn schoenen en ga elke week vooruit.

 

Weer mijzelf zijn in plaats van iemand die maar vecht en stoeit.


Het was zeker de moeite waard!

 

Ik ben het waard! Jij bent het waard!

 

J.B.

review BLOEM
review BLOEM-traject
review BLOEM-traject

Ik heb lang getwijfeld of ik deel zou nemen aan het traject, omdat het weer een nieuwe methode is waarvan je van tevoren niet weet of het voor jou gaat werken en je hier wel geld aan uitgeeft. Door mijn lichamelijke beperking en uitstel op een operatie door Covid-19 zag ik de weegschaal alleen maar toenemen en besloot ik de stap te nemen. Nu alweer 9 maanden verder ben ik heel blij dat ik deze stap heb genomen! 

 

Ik heb nu de kennis in huis over voeding, leefstijl en ontspanning en wat dit precies in je lichaam doet. Marleen legt alles goed uit en je krijgt de theorie in verschillende e-books, waardoor je heel goed weet waarom je aanpassingen maakt. Je maakt zo bewust keuzes over je voeding, doordat je nu goed weet wat die keuze met je lichaam doet. Ze houdt ook goed rekening met producten die je niet lust en kan snel alternatieven geven. Ook hebben we samen een activiteitenschema opgemaakt met wat mijn lichaam nog wel aan kan om wel de beweging erin te houden.

 

De informatie die ik van Marleen kreeg werd verspreid over meerdere maanden. Dit heb ik heel prettig ervaren, want zo heb je de tijd om de eerste veranderingen te implementeren

voordat je met de volgende stap aan de slag gaat. En hierdoor lukt het ook om het op de lange termijn vol te houden.

Het beste van deze methode is dat het echt een traject voor mij op maat is geweest.

Marleen kijkt naar de persoon die je bent, ze kijkt naar je angsten die je tegen kunnen houden om meer uit het leven te halen.

 

Ze laat jou die angsten onder ogen zien en leert je dat je niet te streng voor jezelf hoeft te zijn. Ze laat je dan vervolgens het beste uit je dag halen, door je dagritme te doorlopen. Ze geeft waardevolle tips, zonder ze op te dringen, zo kan je verbetering doorvoeren en meer energie krijgen gedurende de dag. Ook kijkt ze naar de vitamines en mineralen die jij nodig hebt uit voeding en/of supplementen.

 

Doordat je zelf de persoon bent die het moet doen en kleine veranderingen stap voor stap aanpakt wordt het langzaam een geheel wat echt werkt. Na 3 maanden merkte ik dat ik meer energie had gekregen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en helemaal als je ook op de weegschaal ziet dat je er vanaf valt is dat heel erg fijn! 

 

Ik beveel de B.L.O.E.M. methode nu ook anderen aan. Door dit traject heb ik eindelijk weer grip op mijn gewicht gekregen en heb ik meer energie en dat is het mooiste wat het mij heeft kunnen geven op een moment dat ik weinig kan bewegen!

 

Groetjes Petra Smit

BLOEM-traject
Review BLOEM
Review BLOEM
BLOEM-methode

Wil jij nu ECHT goed voor jezelf gaan zorgen? Klinkt het BLOEM-traject jou als muziek in de oren?

Wacht dan niet langer en meld je aan, jij verdient een waardevol en energiek leven!

Liefs,

Marleen

Marleen Orthomoleculair therapeut, leefstijl coach en fysiotherapeut